Vi er

Voksne venner, som elsker at cykle sammen. Cykling er for os livsnerven og der, hvor vi får vendt dagens udfordringer og altid ender med at se tingene fra en positiv side. Vi er professionelle med fokus på mennesker, og netop det kræver af os, at vi også selv får tanket op i krop og sjæl, så vi kan være endnu bedre i vores arbejde med vores kunder og klienter.

Vi er IKKE gamle professionelle cykelryttere. Vi har “lært” at cykle og glædes ved denne sport ret sent i vores liv, og især har hver vores sygdomshistorier været med til at motivere os til at holde fast i, at motion og bevægelse giver os velvære og et bedre helbred. Vi cykler, for vi har simpelthen ikke “råd” til at lade være.

Vi vil gerne inspirere og vise dig/jer, hvordan det at cykle og især cykle sammen kan øge ikke bare individuel livsglæde og sundhed og velvære, men også skabe mulighed for et fantastisk netværk og måske bedre trivsel i jeres arbejdsliv, hver for sig – og sammen.

Hop på, lad os vise dig, hvad cykling kan. Læg dig i læ af vores viden og kompetence, sug dig fast på vores baghjul, og så lover vi, at du bliver ligeså vild med landevejen og skovstierne, som vi er.