Sanne Røhe

Bike&talk rammer en hovedpulsåre hos mig – jeg elsker at cykle, og jeg elsker at tale om værdifulde emner med mennesker.

Jeg vil gerne motivere og inspirere flere til at komme ud at cykle, mærke den friske luft og få pulsen op. Uanset niveau, så kan alle få en bedre kondition, sundhed og ikke mindst mentalt overskud af at cykle sammen med os. Desuden lover vi, at det bliver sjovt og lærerigt, for vi vil både lære jer at cykle sikkert sammen og vise jer, hvordan I med lille indsats selv kan fixe en masse på jeres cykler.

Når I har været ude på de små landeveje med os, så har I ikke blot fået et smil på læben, stærke muskler og sved på panden, I har også fået jer et skønt netværk af ligesindede. Og mon ikke det kan give cykelglæde resten af livet?

Jeg startede sent med at cykle, flyttede fra sofa til sadel, fordi jeg var nødt til det på grund af daglige smerter. De forsvandt med træningen, og har givet mig et helt nyt liv. Jeg cykler idag især fordi jeg elsker lykkens vind på mine kinder, og de oplevelser, som jeg får med.

Jeg har cyklet lange ture, bl.a. rundt i Danmark og Malaysia, og min længste tur gik tværs over Australien, 5500 km på 26 dage, uden hjælp udefra, med al bagage på cyklen, og i konkurrence med nogen virkeligt seje atleter. Konkurrence er så meget sagt – jeg er glad for at have gennemført.