Michael Emborg

Cykelglæde… det er noget vi hos Bike&talk selv har, men i den grad også nyder at give. Jeg elsker at formidle viden om træning, kost, livstil, cykelnørderi og det store velvære, der er ved at cykle.

Jeg har en stor passion for cykling og har cyklet de sidste 30 år, både på konkurrence plan som licens rytter i mine unge dage, og på motionsplan i forskellige klubber i gennem årene. 

Jeg har været en del af DGI og DCU i en del år og er bl.a. uddannet landevejs instruktør, MTB instruktør og løbetræner, hvor jeg igennem DGI har uddannet andre instruktører og har bl.a undervist i teknik, træningsplanlægning og kostvejledning. 

Her om vinteren bliver det til mange ture på gravel bike i de danske skove og masser af indoor Zwift-træning på hometraineren. 

Jeg har en forkærlighed for Italien og Frankrig, har kørt der i gennem mange år og i forskellige områder i gennem tiden. Jeg nyder at cykle i bjerge, og det er betagende i at betragte hvert et nålesving, udsigten, disponeringen af sine kræfter og det mentale. Jeg er vild med pyrenæerne, hvor man kan kombinere cykling, nærvær med gode cykelvenner og nyde god rødvin